Bútorok

Konyhabútor, nappali és fürdőszobabútor, konyhastúdiók. Ajánlott bútorasztalosok a bútorkészítésre.

Hogyan válaszunk kanapét?

Levi kanapéágy

Erre a kérdésre az lenne a válasz, hogy rendkívül körültekintően!

Megfontoltan, óvatosan, tervezetten, felkészülten, toleránsan, kipihenten, türelmesen, tettre készen, józan elmével, kiegyensúlyozott lélekkel, teherbíró fizikummal, jól működő kommunikációs készséggel!

Megfontoltan, hiszen a lakás központja a kanapé. A feltöltődés, a pihenés, a családdal közös kikapcsolódás szerves része. Óvatosan, mert, ha nem számoljuk ki pontosan milyen méretű, funkciójú, színűt kell beszerezni, sokáig kell majd együtt élni a tévedéssel. Tervezetten, mert ki kell számolni, mennyi pénzünk van, mennyit ér nekünk a bútordarab, milyen minőséget engedhetünk meg magunknak. Felkészülten, hiszen a házhozszállítást a cipekedést, az időveszteséget bele kell kalkulálni.

Toleránsan, hiszen a lelkesedés hevében, elengedjük fülünk mellett, hogy feleségünk, hófehér alapon virágmintásat akar, vagy férjünk, hatalmas fekete bőr huzatút és a boltban derül ki, az izgalmak közepette, hogy nem is ismerjük azt az embert, akivel összekötöttük az életünket és inkább a nekünk tetsző kanapéval mennénk haza, mint vele, vagy, hogy vége az életünknek, ha az általa választott darabbal kell egy házban élni. Kipihenten, hiszen rettenetes megpróbáltatás a boltról boltra járás, a színek közötti hezitálás, a gyors fejszámolás és a többi fáradalom, ami ezzel jár.

Franciaágyakat ajánlunk

Franciaágyat a gyártótól

Számtalanszor elhangzik a kérdés „Hol érdemes franciaágyat venni?”.

Az interneten egyre több gyártó értékesíti a saját termékeit, így a franciaágyakat is. A kérdés az, hogy lehet-e kárpitos bútort vásárolni az interneten. Erről megoszlanak a vélemények. Sokan kiválasztják az áhított bútort valamelyik áruházban és lázasan keresnek a neten, hol kaphatják meg szerényebb áron. Van, aki inkább szereti megtapogatni, átnézni a franciaágyat, és ha megfelel, akkor megvásárolja azt és csakis azt, amelyiket már leellenőrzött.

A franciaágyakat készítő gyártók nemcsak olcsóbban tudják adni a bútort, de többnyire a minőségi paraméterek is jobbak. Már, csak a szállítás a nagy kérdés. Ha sikerül, valamilyen gyűjtőfuvar útvonalában laknunk, a költségek szerényebbek lesznek. Ne felejtsük el azonban tisztázni az eladóval, hogyan kerül a franciaágyunk az autóról a lakásunkba különösen, ha a sokadik emeleten lakunk egy kisebb lifttel.

Konyhabútor Zalaegerszeg

Konyhabútor Zalaegerszeg

Konyhabútor Zalaegerszegen és Budapesten

Konyhabútorok, egyedi bútorok készítése, szállítása és beépítése Budapesten és Zalaegerszegen. A bútorasztalos munkáimat a megrendelői igények alapján, egyedi megoldásokkal, ötletekkel kiegészített minőségi bútorok jellemzik.

A lakásfelújítások, panellakás felújítások alkalmával a konyhabútor készítés mellett a leggyakrabban a fürdőszoba, az előszoba, a gyerekszoba bútorok megrendelése történik ügyfeleink részéről. Az egyedi tolóajtós szekrény megoldások terén is számos referencia munkával rendelkezem. Az egyedi bútorok készítése teszi lehetővé a legjobb és leg praktikusabb kihasználását lakásunk helyiségeinek.

Oldalak