Generál-kivitelezők Budapest

Lakásfelújítás, házépítés, családi ház felújítás generál-kivitelezők Budapesten.

A lakásfelújítás első lépése

Lakásfelújítás tervezés

A lakásfelújítás első lépése az alapos tervezés.

Meg kell határoznunk milyen lakást szeretnénk a meglévőből kihozni.

Fel kell mérnünk, méretnünk mi az, amit el kell bontani mi az, amit ki kell cserélni. Ezután következhet a költségek becslése. A felújításra rendelkezésünkre álló költségkeret figyelembe vételével kialakíthatjuk a végleges lakásfelújítás tervet. Már a tervezés fázisába számíthat ránk.

Segítünk a lakás állapotának felmérésében, a felújítás, az átalakítások megvalósíthatóságában. Ingyenes árajánlatunkkal a költségek meghatározása is megoldódik.

Ha eljut a megvalósítás, a kivitelezés fázisába, megbízható szakembereink ebben is rendelkezésre állnak!

Lakásfelújítás rutinból

Fürdőszoba felújítás

A lakásfelújítás csak a kivitelezőnek megy rutinból. 

A lakástulajdonosnak egy rémálom. De, ha megfelelő kivitelezőt találunk a lakásfelújításra sokkal elviselhetőbb lesz a felújítás. Egy részletes kivitelezési ütemtervvel és a vállalkozóval történő megfelelő kommunikációval biztosítható az, hogy mindig tudjuk, mi történik az otthonunkkal, mi a következő feladat, milyen anyagokra lesz szükség.

Lakásfelújítás magas műszaki tartalommal

Lakásfelújítás Budapest

Vállalkozásunk fő profilja a lakásfelújítás.

2007 óta számtalan lakást újítottunk fel Budapesten. Az eltelt idő alatt igyekeztünk a szolgáltatásainkat úgy bővíteni, hogy ügyfeleink lakásfelújítással, lakáskarbantartással kapcsolatos bármilyen igényét magas műszaki színvonalon képesek legyünk kielégíteni. Mára a kisebb karbantartási munkáktól a teljes lakásfelújításig képesek vagyunk valamennyi munkát elvégezni.

A magas műszaki tartalmat kezdetektől komolyan gondoljuk. Olyan szakember csapatot toboroztunk, akikkel a lakásfelújítás, a panelfelújítás valamennyi feladatát képesek vagyunk megfelelő szakemberekkel elvégezni. Nálunk a villanyszerelés villanyszerelő, a vízszerelést vízszerelő, a burkolást burkoló végzi és így tovább. A kollégáink képzését nem a mindenhez értő szakemberek kiművelésében, hanem a mindenki mestere legyen a saját szakmájának típusú képzésben gondoljuk.

Oldalak