Víz-, gáz-, fűtésszerelés

Vízszerelő, fűtésszerelő, gázszerelő szakemberek a lakásfelújításhoz.

Kazáncsere és az EU-s Energiahatékonysági rendelet

Kazáncsere

A gázkazánok cseréjét is érintő Energiahatékonysági rendelettel kapcsolatban még engedmények várhatóak a magyarországi szabályozást illetően.

Az EU-s szabály szerint szeptember 26-tól gyakorlatilag csak kondenzációs kazánok hozhatóak forgalomba. Ez nemcsak a kazáncsere költségeit érinti, hanem a gyártókat és forgalmazókat is a már legyártott berendezések értékesítését illetően. De érinti a gáztervek 2 éves érvényességi idején belül, de a határidő után üzembe helyezni tervezett készülékeket is.

Ezért a MGVE (Magyar Gázipari Vállalkozók Egyesülete) javaslata szerint,

a Nemzetgazdasági Minisztérium Ipari és Építésgazdasági Főosztálya átmeneti rendelkezésbe foglalással tegye lehetővé, hogy a nem megfelelő szezonális hatásfokértékkel rendelkező, de a határnap előtt már forgalomba hozott készülékeket, 2015. szeptember 26.-át követően az ún. Gázterv 2 éves érvényességi idejével azonos időintervallumig használatba vehetőek (tervezhetők, üzembe helyezhetők) legyenek.”.

Vízszerelés garanciával

Vízszerelés, lakásfelújítás

A vízszerelők ma már szinte kivétel nélkül garanciálisan dolgoznak és számos új szolgáltatást vezetnek be, mivel - főként Budapesten - nagy a verseny a vállalkozások között. Ez a megrendelő számára is előnyös, hiszen egyre kedvezőbb lehetőségek közül válogathat, beleértve az expressz vízszerelési szolgáltatást vagy a kiszállási díj nélküli tarifákat. A szolgáltatások színvonala is sokat javult az elmúlt években a technológia rohamos fejlődésének köszönhetően.

Egy tapasztalt szakember különféle műszerekkel érkezik a helyszínre, ahol - legyen szó rejtett csőtörésről vagy dugulásról - nem érhetik meglepetések. Mivel minden megrendelő kíméletes módszereket vár el, számukra is jelentős előrelépést jelent, hogy a korszerű eszközök használatával napjainkban már nem kell számolni falbontással vagy a padló felszedésével egy csőtörés esetén. Sok vízszerelő a rendszer kiépítését megelőző tervezést és az engedélyeztetést is vállalja.

Hívjon vízszerelő szakembert, amíg még nem késő!

Vízszerelés Budapesten

A vízszerelés nem jelent mást, mint a vízvezeték hálózat teljes körű, mindenre kiterjedő szerelését. Ennek része többek között az alap, valamint a felszálló vízvezetékek, csatornarendszerek kiépítése, karbantartása, illetve szükség esetén cseréje. A vízszerelés közül a karbantartás talán az egyik legfontosabb feladat, hiszen sok esetben megelőzhetőek a nagyobb problémák és az esetleges későbbi csere is. Vízszerelés Budapest területén, kicsitől a nagyig, minden nap.

Amennyiben vízszerelés területen bármilyen kellemetlenséget tapasztalunk, például ha csöpög a csap vagy rendszeresen eldugul a lefolyó, folyik a wc tartály, csőtörés miatt vizesedik a fal érdemes a tünetek kezelése helyett vízvezeték szerelő szakemberhez fordulni, hiszen a háttérben komolyabb problémák is meghúzódhatnak. Amennyiben a vízszerelés gondokat nem ismerjük fel és kezeljük időben, a helyzet súlyosabbá válhat és komoly károkat is okozhat.

Gázszerelés Budapesten

Gázszerelés

Gázkészülékek felülvizsgálata, gázszerelés Budapesten és vonzáskörzetében.

Sajnos a gázkészülékeink a rendszeres karbantartás ellenére is meghibásodnak.  Ilyenkor mindenképp érdemes gázszerelő szakembert hívnunk. Különösen igaz ez manapság a gázkonvektorokra.

A gázszerelés nem bízható jó képességű amatőr ezermesterekre, a gázkészülékek szakszerűtlen javítása, átalakítása olyan veszélyhelyzetet teremthet, ahol emberéletek is veszélybe kerülhetnek.

Bízza a gázszerelést hozzáértő, vizsgázott szakemberekre.

Vízszerelő Budapesten

Vízszerelés Budapesten

Ha vízszerelőre van szüksége Budapesten, akkor kattintson az alábbi linkre, tekintse meg a honlapunkat, engedje meg, hogy bemutassuk vízszerelő csapatunkat.

Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot. Mi egy olyan vízszerelő csapat vagyunk, akik sokat adnak a folytonos tanulásra, így mi mindig képzettek vagyunk a legújabb technológiákat, új szabványokat, és egyéb vízszerelői jogszabályokat érintően.

Ha velünk dolgoztat, akkor garantáltan minőségi kivitelezést kap minőségi anyagokból. A legkisebb munkáktól a teljes felújításig minden munkát vállalunk rövid határidővel Budapesten és környékén. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha vízszerelőre van szüksége.